Wok restaurant

All-inclusive wokrestaurant Fine Food Village

Wilt u een avond onbeperkt wokken op een sfeervolle locatie? En met vrienden, familie of uw collega’s genieten van overheerlijke Aziatische gerechten? Dan kunt u terecht bij Fine Food Village! In ons gezellige wokrestaurant kunt u terecht voor authentieke wokgerechten en vele andere Aziatische specialiteiten. In totaal zijn er meer dan 130 verschillende gerechten. Genieten voor iedereen dus, ook wanneer u een allergie of speciale dieetwensen heeft. Bel en reserveer uw tafel bij ons wokrestaurant.

fine food village wokrestaurant

De keuze

BIJ ONS IS REUZE

Waarom onbeperkt wokken bij Fine Food Village?

Ons wokrestaurant is absoluut geen vreetschuur, maar een sfeervolle locatie. Of u nu met zijn tweeën komt of met een grote groep, u kunt heerlijk zitten en genieten van de magie van de Aziatische keuken. Een warme ontvangst staat bovenaan het menu! Verder bieden wij u:

  • Ruim 130 verschillende gerechten om uit te kiezen
  • 2 uur onbeperkt eten en drinken
  • Gratis parkeren op de parkeerplaats
  • Gezellig eten voor alle gezelschappen vanaf 2 personen
  • Diverse opties voor mensen met allergieën

wokken in elst

wok

Genieten van ons all-inclusive wok concept

Voor een vast bedrag per persoon kunt u twee uur lang onbeperkt eten en drinken in ons wokrestaurant. Het werkt als volgt: in ons restaurant – dat van binnen wel wat weg heeft van een luxe Aziatisch dorp – vindt u allerlei verschillende eethuisjes met elk hun eigen specialiteit. Vandaar de naam Fine Food Village! U kiest uit wat u eten wilt en laat het bereiden door onze koks. Onze koks maken van elk gerecht iets bijzonders en koken altijd met verse ingrediënten en authentieke kruiden.

Met meer dan 130 Aziatische gerechten en dagelijks wisselende gerechtjes is een avond naar ons all-inclusive wok restaurant voor iedereen genieten!

Ruim (onbeperkt) dranken aanbod

Bij ons all-inclusive wok concept is ook het drinken inbegrepen. Hierbij kunt u onbeperkt gebruik maken van:

  • Koffie, thee en variaties
  • Meer dan 20 verschillende frisdranken
  • 4 Verschillende vruchtensappen
  • Tapbier van de Brabantse Hertog Jan brouwerij
  • Droge witte wijn, zoete witte wijn, rode wijn en rosé

Wilt u liever iets exclusievers te drinken? Vraag dan naar onze uitgebreide drank- en wijnkaart. Hierop vindt u exclusievere dranken, zoals Chinees bier, likeur en de luxere wijnen, die u tegen een voordelige meerprijs kunt bestellen.

onbeperkt drinken bij wokrestaurant fine food village

Ons concept

UITGEBREIDE KEUZE

Koks van Fine Food Village maken van elk gerecht iets bijzonders.

Door de persoonlijke touch is de smaak van alle gerechten meer dan gemiddeld, op ambachtelijke wijze met verse ingrediënten en authentieke kruiden bereid…

Fine Food Village concept

De veelzijdigheid van de Aziatische keuken leent zich perfect voor een bedrijfsetentje. Voor een vast bedrag per persoon kunt u met uw gezelschap twee uur lang onbeperkt genieten van overheerlijke Aziatische hapjes, chinees, sushi én drankjes. U verzamelt zelf wat u eten wilt op een bordje en laat het vers bereiden door onze gespecialiseerde koks.

Sfeervolle wok locatie voor een avond vol gezelligheid

Als wok onderscheiden wij ons niet alleen op culinair gebied, maar ook met de kleinschalige opzet van ons wokrestaurant. We zijn dan ook absoluut geen vreetschuur, maar een sfeervolle locatie. Door de vloerindeling hebben we namelijk verschillende hoeken gecreëerd, waardoor u nooit in de loop zit. En het smaakvolle interieur zorgt ervoor dat u luxe en comfortabel kunt zitten. Dat maakt een bezoek aan onze all-inclusive wok dé plek voor zowel een date, familiediner, bedrijfsuitje als vele andere gelegenheden.

Gratis parkeren

Ons wokrestaurant is goed bereikbaar met de auto en u kunt als gast uw auto naast of achter ons pand parkeren. Zo bent u verzekerd van een gratis parkeerplek en hoeft u niet ver te lopen.

Onbeperkt toetjes

Heeft u na (of tijdens) het wokken zin in iets zoets? Bij ons kunt u onbeperkt toetjes eten. Wij hebben een uitgebreid dessertbuffet voor u klaarstaan, waar u de keuze heeft uit meer dan 20 verschillende soorten toetjes. Mini-gebakjes, ijs, crème brûlée, en nog veel meer. Probeer ze allemaal!

Langer blijven tafelen geen probleem

Ook aan onbeperkt wokken komt een eind. Maar verlengen is mogelijk! U kunt tegen een kleine meerprijs uw verblijf verlengen met blokken van een half uur. Geef het vooraf bij ons aan. Dan zorgen we dat uw tafel langer beschikbaar is.

Tarieven

EEN VAST BEDRAG

Maandag t/m Donderdag

€36,00

Kinderen van 3 t/m 11 jaar: €13,00 + leeftijd in euro’s
Arrangement van 2 uur. Verlening: 3,- p.p. per halfuur

Vrijdag

€38,00

Kinderen van 3 t/m 11 jaar: €14,50 + leeftijd in euro’s
Arrangement van 2 uur. Verlening: 3,- p.p. per halfuur

Zaterdag & Zondag

€39,00

Kinderen van 3 t/m 11 jaar: €14,50 + leeftijd in euro’s
Arrangement van 2 uur. Verlening: 3,- p.p. per halfuur

Wokken en andere Aziatische keukens

Wokken is gezond en lekker. De baktechniek waarbij op hoge temperatuur en groot vuur eten wordt bereid komt uit Zuidoost-Azië en geeft vlees en groente een heerlijk aroma. Op onze wok-afdeling stelt u uit de vele soorten vers gesneden vlees en groente zelf uw bordje samen om het vervolgens te laten wokken door een van onze koks. De variatiemogelijkheden zijn wat wokken betreft eindeloos!

teppanyaki chef bij fine food village

Direct reserveren bij ons wokrestaurant

Lekker onbeperkt wokken in een sfeervol all-inclusive wokrestaurant? Reserveren is zo gedaan! We zijn telefonisch bereikbaar of per WhatsApp op 048 – 13 54 653 en per e-mail via info@finefoodvillage.nl. We verwelkomen u graag bij Fine Food Village!