Dim Sum

Sfeervol dim sum restaurant in Elst

Heeft u wel eens dim sum gegeten? Deze Chinese eenhapsgerechtjes moet u echt eens proberen. In het sfeervolle dim sum restaurant Fine Food Village worden ze vers voor u en uw gezelschap bereid. Bij ons kunt u voor een vaste prijs per persoon twee uur lang onbeperkt genieten van de authentieke dim sum. Ook het drinken en ons uitgebreide toetjesbuffet zijn bij de prijs inbegrepen. Allergieën en andere dieetwensen zijn met meer dan 130 gerechten op de kaart geen enkel probleem. Reserveer vandaag nog!

dim sum restaurant

De keuze

BIJ ONS IS REUZE

Ruime keuze in ons dim sum restaurant

In ons restaurant kunt u voor een vaste prijs per persoon twee uur lang onbeperkt genieten van dim sum en andere Aziatische specialiteiten. Wanneer u bij ons binnenstapt, ziet u een luxe Aziatisch dorp met eethuisjes die allemaal hun eigen specialiteit hebben. Wokgerechten, Chinese, Thaise en Vietnamese specialiteiten, de Japanse Teppanyaki grill, sushi en dus ook dim sum. Verder kunt u onbeperkt uw glas vullen met bier, fris en wijn, koffie, thee en vruchtensappen. En zoet afsluiten (of beginnen) met ons uitgebreide toetjesbuffet.

dim sum restaurant

wat is dim sum

Wat is dim sum?

Dim sum is Kantonees voor kleine hapjes. Deze overheerlijke kleine hapjes vinden hun oorsprong in Zuid-China. Hier stonden vroeger veel theehuizen langs de weg waar handelaren en andere passanten terecht konden voor een kom thee. Hongerig van het reizen, lustten ze daar ook wel iets te eten bij. En zo ontstond dim sum, de hartige pasteitjes en flensjes gevuld met vlees en groente. Onze koks bereiden ze vers voor u met authentieke Zuid-Chinese kruiden.

Hét restaurant voor een familie-uitje, bedrijfsuitje of date

Met meer dan 130 Aziatische specialiteiten hebben wij voor iedereen wat lekkers op de kaart staan. Dat maakt ons het ideale dim sum restaurant voor elke gelegenheid. Bij ons kunt u gezellig tafelen met vrienden, familie, het bedrijf of uw date. Voor de kinderen hebben we ook kipnuggets, kroketjes, versgebakken aardappelen en mini pizza’s. En er is een leuke kinderhoek (met toezicht), waar ze zich kunnen amuseren.

fine food village

beste dim sum restaurant

Waarom naar Fine Food Village?

Wij zijn een sfeervol dim sum restaurant, waar u met zijn tweeën of met een groep plaats kunt nemen aan lange, ronde of kleine tafels en gezellig kunt genieten van Aziatisch eten van hoge kwaliteit. Andere fijne voordelen zijn:

  • 2 uur onbeperkt eten en drinken
  • Gratis parkeren op de parkeerplaats
  • Diverse opties voor mensen met allergieën
  • Gezellig eten voor alle gezelschappen vanaf 2 personen
  • Ruim 130 verschillende gerechten om uit te kiezen

Ons concept

UITGEBREIDE KEUZE

Koks van Fine Food Village maken van elk gerecht iets bijzonders.

Door de persoonlijke touch is de smaak van alle gerechten meer dan gemiddeld, op ambachtelijke wijze met verse ingrediënten en authentieke kruiden bereid…

Reserveren bij Fine Food Village

Wilt u een tafel reserveren in ons gezellige dim sum restaurant? Bel ons dan op 048 – 13 54 653 of stuur een e-mail naar info@finefoodvillage.nl. We verwelkomen u graag in ons gezellige wokrestaurant.