Chinees restaurant

Geweldig Chinees uit eten in Elst

Bent u dol op Chinees eten? Maar wilt u niet naar een vreetschuur? Fine Food Village is een sfeervol Chinees restaurant waar gekookt wordt met verse ingrediënten en authentieke kruiden. Voor een vaste prijs per persoon kunt u twee uur lang onbeperkt eten en drinken en kiezen uit meer dan 130 verschillende gerechten. Kom langs voor een gezellig samenzijn en Chinees eten van de beste kwaliteit!

chinees restaurant

De keuze

BIJ ONS IS REUZE

Sfeervol tafelen in een Chinees restaurant

Bij ons kunt u voor een vast bedrag per persoon twee uur lang onbeperkt genieten van de lekkerste Chinese gerechten. Ook het drinken (bier, fris, wijn, koffie, thee en vruchtensappen) en het uitgebreide dessertbuffet met onder andere chocolademousse, mini-gebakjes, ijs en crème brûlée zijn bij de prijs inbegrepen. Maar wees niet bang, ons Chinese restaurant is zeker geen vreetschuur. Door de kleinschalige opzet en de sfeervolle aankleding kunt u hier gezellig tafelen met vrienden, familie of uw date.

Wij bieden u een sfeervolle locatie voor een avond vol gezelligheid en Chinees eten van hoge kwaliteit! Naast Chinees kunt u ook gebruik maken van de andere Aziatische gerechten op onze menukaart, zoals sushi, teppanyaki, dim sum, Thaise en Vietnamese gerechten. In totaal zijn dit meer dan 130 gerechten en zijn er ook nog dagelijks wisselende gerechtjes.

Chinees eten

chinees afhalen

Dé plek voor een date, familie- of bedrijfsetentje

Of u nu een date heeft, een etentje met vrienden of een bedrijfsetentje: met onze uitgebreide kaart hebben wij voor iedereen wat lekkers. En valt er ook bij een allergie of andere dieetwensen genoeg te kiezen. Voor de kinderen hebben we ook minipizza’s, kroketjes, kipnuggets en versgebakken aardappelen. Ook beschikt ons Chinees restaurant over een leuke kinderhoek (met toezicht), waar ze zich kunnen entertainen.

Waarom naar Fine Food Village?

Bij ons vindt u Chinees eten van hoge kwaliteit, bereid met verse ingrediënten en authentieke kruiden. Reserveer met zijn tweeën of met een groep een van onze lange, ronde of kleine tafels. En geniet in een sfeervolle ambiance van een overheerlijke maaltijd. Andere fijne voordelen zijn:

  • Ruim 130 verschillende gerechten om uit te kiezen
  • Gezellig eten voor alle gezelschappen vanaf 2 personen
  • Diverse opties voor mensen met allergieën
  • Gratis parkeren op de parkeerplaats
  • 2 uur onbeperkt eten en drinken

chinees restauarant in elst

Ons concept

UITGEBREIDE KEUZE

Koks van Fine Food Village maken van elk gerecht iets bijzonders.

Door de persoonlijke touch is de smaak van alle gerechten meer dan gemiddeld, op ambachtelijke wijze met verse ingrediënten en authentieke kruiden bereid…

Lekker Chinees eten? Reserveer direct

Wilt u met zijn tweeën of met zijn velen Chinees komen eten in ons gezellige restaurant? Bel ons dan op 048 – 13 54 653 om een tafel te reserveren of stuur een e-mail naar info@finefoodvillage.nl. We verwelkomen u graag in ons gezellige wokrestaurant.