Uitleg over

ONS CONCEPT

Onbeperkt genieten van eten én drinken voor een vaste prijs.

Met uitgebreide keuze in Aziatische gerechten: van heerlijke wokgerechten, dim-sum, Thaise en Vietnamese gerechten tot en met Japanse Teppanyaki gril en sushi. Bij de Fine Food Village treedt u als het ware binnen in een luxe Aziatisch dorp met allerhande eethuisjes. De opsomming hiernaast is zeker niet limitatief; Onze koks maken dagelijks nog veel meer lekkere, wisselende gerechtjes voor u klaar.

hapjes bij aziatisch restaurant amsterdam Fine Food Village

De keuze

BIJ ONS IS REUZE

Koude gerechten

Salades, voor- en bijgerechten

Onze koks maken salades en kleine gerechtjes voor u klaar uit allerhande keukens… Salades naar traditionele Aziatische recepten, verse oesters, sashimi. Deze kunt u natuurlijk als vooraf eten, of erbij, of gewoon wanneer u ervan wilt genieten.

koude aziatische gerechten

koude gerechten buffet omgeving arnhem

Warme gerechten

Voor de liefhebbers van de Hollands(-Chinese) keuken

Hier vindt u de bekendere, traditioneel Hollands-Chinese gerechten, zoals Babi Pangang en Foe Yong Hai.

Voor de kinderen en liefhebbers van warme gebakken hapjes

Ook zijn er wat extra hapjes voor uw kinderen; Zo kunnen zij kiezen uit kipnuggets, mini pizza, kroketjes en versgebakken aardappelen. Stiekem zijn deze warme gebakken hapjes natuurlijk heerlijk voor jong én oud(er).

warme

teppanyaki chef bij fine food village

Teppanyaki

Een modern Japanse bereidingswijze…

De Teppanyaki een manier van voedsel bereiden uit de Japanse keuken waarbij een ijzeren plaat (“teppan”) wordt gebruikt om vis, vlees en groente te grillen (“yaki”) Bij de Fine Food Village kunt u kiezen uit allerlei soorten vlees en vis en groente om door onze teppanyakichefs in de open keuken op de plaat te laten bakken. Denkt u aan grote garnalen en Black Angus rundvlees, tongfilet en Saratoga Lambs Rack… Heer-lijk!

Wok

Gezond en lekker!

In de straten en keukens in vrijwel alle Zuid-Oostaziatische landen is de wok een essentieel onderdeel van voedselbereiding. De combinatie van bakken op hoge temperatuur en groot vuur zorgt voor de karakteristieke wok smaak en aroma. De groente en vleessoorten snijden wij van te voren netjes voor u. U stelt daarna geheel naar eigen smaak en inzicht een wokgerecht samen; Eindeloze variaties!

eten bedrijfsuitje in arnhem

Sushi restaurant Arnhem

Sushi

Het zeer geliefde, gezonde Japanse rijsthapje…

Men neme sushirijst, rijstazijn, verse vis en groente; Onze bekwame sushichef tovert de lekkerste sushi voor u tevoorschijn. Laat u verwennen door de varierende sushihapjes.

Dim Sum

Gezond en lekker!

Dim Sum staat in het kantonees (Zuid-Chinese dialect) voor kleine bites, hapjes. Van oudsher bestonden er in China veel theehuisjes langs de kant van de weg waar handelaren en passanten thee gingen drinken. Velen hadden daar behoefte aan kleine hapjes voor bij de thee, en zo ontstond Dim Sum. Vaak hartige flensjes en pasteitjes gevuld met vlees en groente. Bij de Fine Food Village kunt u dus ook genieten van deze gestoomde of pangebakken kleine hapjes.

Eten met familie in omgeving Arnhem

dessert

Dessert

Oh zo lekker…

Er is niets heerlijker dan de maaltijd af te sluiten (of te beginnen!) met een lekkere, zacht(zoete) traktatie… Met ons dessertbuffet gaat u zich voorlopig niet vervelen; we maken dagelijks meer dan 20 verschillende desserts voor u klaar! Van ijs en choclademousse tot creme brulee en kleine mini-gebakjes. Dat wordt lastig kiezen straks.

Frisdrank, bier en wijn

Ook drinken staat twee uur lang onbeperkt tot uw beschikking.
    U kunt bij Fine Food Village kiezen uit:

  • Meer dan 20 verschillende frisdranken
  • 4 Verschillende vruchtensappen
  • Droge witte wijn, zoete witte wijn, rode wijn en rosé
  • Tapbier van de Brabantse Hertog Jan brouwerij.
  • Koffie, thee en variaties

Catering voor bedrijven en feesten Arnhem