All you can eat restaurant

Sfeervol all you can eat & drink restaurant in Elst

Zoekt u een sfeervol all you can eat restaurant? Waar u kunt genieten van de lekkerste Aziatische gerechten? Fine Food Village is een kleinschalig wokrestaurant waar u voor een vaste prijs onbeperkt kunt genieten van meer dan 130 verschillende gerechten. Onze koks bereiden alles vers met authentieke kruiden. Ook het drinken is bij de prijs inbegrepen! Dankzij ons ruime aanbod zijn wij het perfecte all you can eat & drink restaurant voor elke gelegenheid. Reserveer vandaag nog!

all you can eat restaurant

De keuze

BIJ ONS IS REUZE

Fine Food Village all you can eat & drink concept

In ons all you can eat & drink restaurant kunt u voor een vaste prijs per persoon twee uur lang onbeperkt genieten van de lekkerste Aziatische gerechten. Wanneer u bij ons binnenstapt, is het alsof u een luxe Aziatisch dorp met allerhande eethuisjes binnenstapt. Elk eethuisje heeft zijn eigen specialiteit, zoals: heerlijke wokgerechten, dim sum, Thaise en Vietnamese gerechten, Japanse Teppanyaki grill of sushi. Verder kunt u uw glas onbeperkt laten bijvullen met bier, fris en wijn, maar ook met koffie, thee en vruchtensappen. Zoet afsluiten (of beginnen) kan met ons uitgebreide toetjesbuffet.

all you can eat & drink

buffet restaurant

Dé plek voor een familie-uitje, bedrijfsuitje of date

Uit eten gaan in ons all you can eat & drink restaurant staat garant voor een avond vol gezelligheid en heerlijke gerechten van hoge kwaliteit! Dankzij ons grote aanbod zit er voor iedereen iets lekkers bij, ook voor mensen met allergieën. Dat maakt ons all you can eat restaurant ideaal voor zowel een familie-uitje als een bedrijfsuitje, maar ook voor een date.

Ook aan de kinderen is gedacht, want we serveren ook kipnuggets, mini pizza, kroketjes en versgebakken aardappelen. En we hebben een leuke kinderhoek (met toezicht), waar ze zich kunnen vermaken.

Waarom naar Fine Food Village?

Wij zijn een kleinschalig all you can eat wokrestaurant, absoluut geen vreetschuur. Aan gezelligheid dus geen gebrek! Neem met zijn tweeën of met zijn velen plaats aan een van onze lange, ronde of kleine tafels en geniet van het lekkere eten. Wij bieden u:

  • 2 uur onbeperkt eten en drinken
  • Ruim 130 verschillende gerechten om uit te kiezen
  • Diverse opties voor mensen met allergieën
  • Gezellig eten voor alle gezelschappen vanaf 2 personen
  • Gratis parkeren op de parkeerplaats

all you can eat familie restaurant

Ons concept

UITGEBREIDE KEUZE

Koks van Fine Food Village maken van elk gerecht iets bijzonders.

Door de persoonlijke touch is de smaak van alle gerechten meer dan gemiddeld, op ambachtelijke wijze met verse ingrediënten en authentieke kruiden bereid…

In de regio

Het sfeervolle all you can eat & drink restaurant van Fine Food Village is goed bereikbaar in de provincie Gelderland. Het restaurant licht dichtbij o.a. Elst, Arnhem, Bemmel, Renkum, Valburg, Andelst en Angeren.

Direct reserveren bij ons gezellige restaurant

Wilt u een tafel boeken in ons gezellige all you can eat & drink restaurant? En een avond lang genieten van onze heerlijke Aziatische gerechten? Reserveren is zo gedaan! Bel ons op 048 – 13 54 653 of stuur een e-mail naar info@finefoodvillage.nl. We verwelkomen u graag in ons gezellige wokrestaurant.