Bedrijfsetentje

Aziatisch bedrijfsetentje – Sushi, chinees, teppanyaki en meer

Zoekt u een sfeervol restaurant voor een Aziatisch bedrijfsetentje? Dan is restaurant Fine Food Village precies wat u zoekt! Wij hebben specialiteiten uit China en andere delen van Azië samengebracht onder één dak. Geniet samen twee uur lang onbeperkt van sushi, chinees, wokgerechten en Aziatische hapjes en vele andere heerlijkheden voor een vaste prijs, inclusief het drinken! Bij ons zit er voor iedereen wat lekkers bij, ook bij allergieën of specifieke dieetwensen. Reserveer nu uw bedrijfsetentje bij Fine Food Village!

aziatisch bedrijfsetentje

De keuze

BIJ ONS IS REUZE

Waarom bedrijfsetentje bij Fine Food Village?

Wij zijn een luxe all you can eat wokrestaurant en bieden u een sfeervolle locatie voor een geslaagd bedrijfsetentje. Onze Aziatische specialiteiten worden bereid met verse ingrediënten en authentieke kruiden. Geniet van: chinees, wokgerechten, teppanyaki, sushi en meer. Ook is er een uitgebreid toetjesbuffet! Andere fijne voordelen zijn:

  • 2 uur onbeperkt eten en drinken
  • Ruim 130 verschillende gerechten om uit te kiezen
  • Diverse opties voor mensen met allergieën
  • Gezellig eten voor alle gezelschappen vanaf 2 personen
  • Gratis parkeren op de parkeerplaats

bedrijfsetentje fine food village

Aziatisch bedrijfsetentje

Geniet van verschillende Aziatische keukens

Fine Food Village is de ideale plek voor een bedrijfsetentje. De naam is niet zomaar gekozen. Ons restaurant heeft van binnen namelijk wel wat weg van een luxe Aziatisch dorp met allerlei verschillende eethuisjes. Elk huisje vertegenwoordigt een bepaalde keuken en elke kok heeft zijn eigen specialiteit en kookt met verse ingrediënten en authentieke kruiden. De keuze is dan ook enorm en varieert van heerlijke wokgerechten, dim sum, Thaise en Vietnamese gerechten tot Japanse Teppanyaki grill en sushi.

Of de aanwezigen van uw bedrijfsetentje nu een voorkeur hebben voor chinees, sushi of andere Aziatische specialiteiten: met meer dan 130 gerechten plus dagelijks wisselende gerechtjes is het voor iedereen genieten geblazen!

Ruim (onbeperkt) dranken aanbod

Naast het eten is ook het drinken onbeperkt. Gedurende uw bedrijfsetentje heeft u onbeperkt de keuze uit:

  • Meer dan 20 verschillende frisdranken
  • Tapbier van de Brabantse Hertog Jan brouwerij
  • Droge witte wijn, zoete witte wijn, rode wijn en rosé
  • Koffie, thee en variaties
  • 4 Verschillende vruchtensappen

Heeft u liever iets specialers te drinken? Wij hebben ook een aparte, uitgebreide drank en wijnkaart. Hiervan kunt u tegen een voordelige meerprijs exclusievere dranken bestellen, zoals likeur, Chinees bier en luxere wijnen.

Kortom: wij bieden u alles voor een onvergetelijk Aziatisch bedrijfsetentje. U kunt samen met uw gezelschap twee uur lang onbeperkt genieten van eten en drinken voor een vaste prijs en er een geslaagde avond van maken.

wokken bedrijfsuitje

Ons concept

UITGEBREIDE KEUZE

Koks van Fine Food Village maken van elk gerecht iets bijzonders.

Door de persoonlijke touch is de smaak van alle gerechten meer dan gemiddeld, op ambachtelijke wijze met verse ingrediënten en authentieke kruiden bereid…

Fine Food Village concept

De veelzijdigheid van de Aziatische keuken leent zich perfect voor een bedrijfsetentje. Voor een vast bedrag per persoon kunt u met uw gezelschap twee uur lang onbeperkt genieten van overheerlijke Aziatische hapjes, chinees, sushi én drankjes. U verzamelt zelf wat u eten wilt op een bordje en laat het vers bereiden door onze gespecialiseerde koks.

Sfeervolle omgeving voor een bedrijfsetentje

Naast een grote keuze in gerechten en hoge kwaliteit bieden wij u ook een sfeervolle omgeving voor uw Aziatische bedrijfsetentje. U kunt luxe en comfortabel zitten. Ons restaurant is ruim omgezet en doordat we verschillende hoeken hebben gecreëerd, is het ook mogelijk om uit de loop te zitten.

Gratis parkeren

Komt u met de auto? Als gast van ons restaurant mogen u en de andere deelnemers van uw bedrijfsetentje de auto gratis parkeren op ons eigen parkeerterrein achter en naast ons restaurant. Zo bent u verzekerd van een parkeerplek en hoeft u niet ver te lopen naar de ingang.

Onbeperkt toetjes

Ook het dessert verdient een speciale vermelding. Wat is er heerlijker dan uw maaltijd met iets zoets af te sluiten? Of te beginnen. Want ook toetjes pakt u zelf van ons uitgebreide dessertbuffet. Wanneer u wilt, zo vaak u wilt. Er staan dagelijks meer dan twintig verschillende soorten toetjes voor u klaar. IJs, crème brûlée, mini-gebakjes en nog veel meer. Gerechtjes en toetjes kunt u tijdens uw bedrijfsetentje dus naar hartenlust met elkaar afwisselen

Langer blijven tafelen

Wanneer u bij ons reserveert voor een bedrijfsetentje is de standaard duur twee uur. Uw verblijf verlengen is mogelijk in blokken van dertig minuten. Geeft u dit vooraf even bij ons aan? Dan weet u zeker dat uw tafel langer beschikbaar is.

Allergie of dieetwensen

Wat ons Aziatische restaurant zo ideaal maakt voor een bedrijfsetentje, is dat er dankzij ons veelzijdige aanbod voor iedereen wat lekkers op de kaart staat. Ook wanneer u een allergie of bepaalde dieetwensen heeft. Meld het bij binnenkomst en wij lopen met u mee door het restaurant om u van alle benodigde informatie te voorzien.

bedrijfsuitje onbeperkt drinken

In de regio

Het sfeervolle all you can eat & drink restaurant van Fine Food Village is goed bereikbaar in de provincie Gelderland. Het restaurant licht dichtbij o.a. Elst, Arnhem, Bemmel, Renkum, Valburg, Andelst en Angeren.

Reserveer direct uw bedrijfsetentje

Wilt u een reservering plaatsen voor een Aziatisch bedrijfsetentje in ons gezellige all you can eat & drink restaurant? En samen genieten van overheerlijke sushi, chinees, teppanyaki en andere Aziatisch heerlijkheden? Reserveren is zo gedaan! Bel of WhatsApp ons op 048 – 13 54 653 Heeft u een andere vraag? Of wilt u een bestellijst ontvangen? Stuur een e-mail naar info@finefoodvillage.nl.