Afhaal

Afhalen

THUIS GENIETEN

Geniet van de heerlijke gerechten van Fine Food Village, thuis!

Natuurlijk heeft de Fine Food Village ook een afhaal service; Voor uw gemak! Zo kunt u ook thuis genieten van onze specialiteiten, sushi en wokgerechten, soepen en kleine hapjes. Afhaallijsten liggen klaar voor u bij onze hoofdingang en Take-Away balie.

wat is dim sum

Afhaal chinees

Fine Food Village biedt u afhaal chinees van hoge kwaliteit. Ideaal voor een gezellig familiediner, om nieuwe energie op te doen bij het overwerken, als romantisch diner voor twee en om op zondag met het bord op schoot studio sport te kijken.

Alle klassiekers zijn beschikbaar en worden door onze chefkoks voor u bereid met authentieke kruiden en verse ingrediënten. Stel zelf uw menu samen uit ons ruime aanbod en kies uit gerechten met vlees, vis of vegetarisch. Er zijn ook snacks en soepen beschikbaar en voordelige keuzemenu’s, ook voor één persoon!

afhaal sushi

Sushi bestellen

Sushi afhaal restaurant

De lekkerste sushi in de regio Elst vindt bij ons sushi afhaal restaurant. Onze Japanse sushichef bereidt de heerlijkste oog- en tongstrelende sushi voor u. Sushi is ideaal wanneer u iets te vieren heeft, geen tijd of zin heeft om te koken of wat later op de avond nog wel iets lekkers lust!

Sushi is altijd lekker. Als avondeten, maar ook als snack. Het is een heerlijke versnapering tijdens een avond bankhangen, terwijl u een serie kijkt of bij een borrel. Bestel bij ons uw favoriete sushi. Of kies voor een voordelige sushibox, ook handig wanneer u gewoon geen keuze kunt maken! Bel dan uw bestelling door naar ons sushi afhaal restaurant en wij maken in een mum van tijd overheerlijke sushi voor u, die u afhaalt bij onze afhaal balie.

Bestellijst afhaal chinees en sushi

Al onze Chinees-Aziatische specialiteiten die voor afhaal beschikbaar zijn, vindt u op onze bestellijst. Deze is verkrijgbaar bij de ingang van ons restaurant, bij de afhaal balie en is natuurlijk ook online te bekijken. Hierop vindt u heerlijke gerechten en menu’s. En vindt u zowel chinees eten als sushi.

aziatisch eten afhalen

sushi laten bezorgen

Snel afhalen aan de zijkant van het restaurant

Wanneer u sushi of afhaal chinees bij ons bestelt, kunt u uw bestelling afhalen bij ons restaurant aan de Valburgseweg in Elst. Parkeren is gratis. Wilt u snel weer op weg zijn? Maak dan gebruik van onze afhaal balie aan de zijkant van het gebouw. Zo hoeft u niet het hele restaurant door, maar kunt u snel afrekenen en uw bestelling in ontvangst nemen. Zo bent u ook snel weer thuis!

In de regio

Het sfeervolle all you can eat & drink restaurant van Fine Food Village is goed bereikbaar in de provincie Gelderland. Het restaurant licht dichtbij o.a. Elst, Arnhem, Bemmel, Renkum, Valburg, Andelst en Angeren.

Direct bestellen bij Fine Food Village

Wilt u sushi of chinees afhalen bij ons Chinees-Aziatische restaurant? Bel uw bestelling door op 048 – 13 54 653 en wij zorgen dat uw bestelling klaarstaat bij de afhaal balie (aan de zijkant van ons restaurant). Heeft u een andere vraag? Of wilt u een bestellijst ontvangen? Stuur een e-mail naar info@finefoodvillage.nl.