Aziatisch eten

Aziatisch eten – Chinees, Thais, Vietnamees en Japans!

Heeft u een voorliefde voor Aziatisch eten? En loopt het water u al in de mond bij de gedachte aan Chinees, Thais, Japans of Vietnamees eten? Bezoek dan Fine Food Village! Wij hebben al deze keukens samengebracht onder één dak. Voor een vast bedrag kunt u hier in ons sfeervolle restaurant twee uur lang onbeperkt van genieten. Ook het drinken en ons uitgebreide toetjesbuffet zijn bij de prijs inbegrepen! Neem contact op om een tafel te reserveren of bestel Aziatisch eten voor thuis!

aziatisch eten

De keuze

BIJ ONS IS REUZE

Onbeperkt Aziatisch eten op sfeervolle locatie

Ons restaurant heeft van binnen veel weg van een luxe Aziatisch dorp met verschillende eethuisjes die allemaal hun eigen specialiteit hebben. Japans, Chinees, Vietnamees en ook Thais! Voor een vaste prijs per persoon kunt u hier twee uur lang onbeperkt genieten van sushi, wokgerechten, dim sum, teppanyaki en vele andere Aziatische specialiteiten. U kunt langs de eethuisjes lopen en onze koks het gerecht van uw voorkeur laten bereiden.

Verder kunt u onbeperkt bier, fris, wijn, koffie, thee en vruchtensappen pakken. En ook aan de zoetekauwen is gedacht. Ons uitgebreide dessertbuffet bevat namelijk meer dan twintig overheerlijke toetjes, zoals chocolademousse, crème brûlée, mini-gebakjes en ijs! In totaal staan er meer dan 130 verschillende gerechten op het menu en dan zijn er ook nog dagelijks wisselende gerechtjes.

Liever thuis eten? Dat kan! Bekijk onze menukaart online of haal hem op in ons
restaurant, bel uw bestelling door en haal zelf uw bestelling af.

Thais eten

vietnamees eten

Dé plek voor een date, familie-uitje of bedrijfsetentje

Ons sfeervolle restaurant is de ideale plek om gezellig te tafelen met uw familie, vrienden of bedrijf. U kunt comfortabel zitten in een gezellige en luxe ambiance en genieten van overheerlijk Aziatisch eten. Dankzij ons uitgebreide en gevarieerde menu zit er voor iedereen wat lekkers bij. Ook in het geval van een allergie of speciale dieetwensen.

Ook aan de kinderen is gedacht. Mochten ze geen liefhebber van Vietnamees, Chinees, Thais of Japans eten zijn, dan zijn er altijd nog de kipnuggets, versgebakken aardappelen, minipizza’s en kroketjes. Verder beschikken we ook over een leuke kinderhoek (met toezicht), dus ze zullen zich zeker niet vervelen

Waarom naar Fine Food Village?

Onze koks bereiden het lekkerste Aziatische eten met verse ingrediënten en authentieke kruiden. Kom langs en geniet in een sfeervolle ambiance van overheerlijk Thais, Japans, Chinees en Vietnamees eten. Andere fijne voordelen zijn:

  • Ruim 130 verschillende gerechten om uit te kiezen
  • Diverse opties voor mensen met allergieën
  • 2 uur onbeperkt eten en drinken
  • Gratis parkeren op de parkeerplaats
  • Gezellig eten voor alle gezelschappen vanaf 2 personen

japans eten

Ons concept

UITGEBREIDE KEUZE

Koks van Fine Food Village maken van elk gerecht iets bijzonders.

Door de persoonlijke touch is de smaak van alle gerechten meer dan gemiddeld, op ambachtelijke wijze met verse ingrediënten en authentieke kruiden bereid…

Aziatisch uit eten of eten bestellen? Bel ons

Tafel reserveren of Aziatisch eten bestellen? Bel ons op 048 – 13 54 653 of stuur een e-mail naar info@finefoodvillage.nl. We verwelkomen u graag in ons gezellige wokrestaurant.